Over Filmotie

Niet registreren maar creëren. Meegaan in het moment.
Voelen wat er gebeurt en die emotie vertalen in beeld en geluid.

scrollverdernaarbeneden

Lees verder

Over-headerafbeelding

“Over Filmotie”

Filmotie… creatief, modern en gedreven. Een full service videoproductiebedrijf met een grote passie voor het vastleggen van bruiloften en partijen op video en het vervolgens monteert tot een onvergetelijke film.

Niet registreren maar creëren. Meegaan in het moment. Voelen wat er gebeurt en die emotie vertalen in beeld en geluid. Dat zijn volgens ons de basisingrediënten van een mooie, “echte” trouwfilm.

Meegaan in het moment en voelen wat er gebeurd, zijn ook de basisingrediënten van mijn andere passie. Het maken van verre reizen naar niet toeristische gebieden, om daar aan de lokale bevolking te geven wat er te geven valt. Van een koffer vol schoolspullen tot aan alle meegenomen kleding van ons gezin….
blije en intens dankbare gezichten.

Op deze momenten voel je de “echte” emotie, hoe fijn het is om iets voor een ander te kunnen betekenen. Het blijft een herinnering voor altijd, net zoals dat gaat met jullie trouwfilm.

De combinatie van persoonlijk intakegesprek, jullie eigen muziekkeuze en de juiste montage, laat je de dag opnieuw beleven. Zoals het was, zoals je het beleefde, inclusief de kriebels in je buik.
 Jaren later nog… Daar zijn we trots op. Daar zijn we vakmensen voor!

Natasha Hille