De bevindingen van andere bruidsparen

Wij vragen altijd aan onze klanten hoe ze de dag hebben beleefd en wat ze van onze productie vinden.

scrollverdernaarbeneden

Lees verder

“Waanzinnig mooie video”

Je hebt een waanzinnig mooie video gemaakt, dit hadden wij absoluut niet verwacht. Heel mooi. Compliment!

Huibert en Lian, Lelystad

“Trouwclip is geweldig!”

Wij hebben zo ontzettend genoten van de dag!
Het is voorbij gevlogen!
En wij zijn zo blij dat we voor jullie hebben gekozen voor te filmen.
Die trouwclip is geweldig iedereen praatte daar over na dat ze het allemaal geweldig vonden en wij hebben hem hier thuis al tig keer gekeken dus konden niet wachten op de hele film!
Nogmaals bedankt om onze dag zo speciaal te maken en ik ga iedereen jullie aanraden! Hopelijk hebben jullie ook genoten!

Veel liefs, Jan en Sieneke Baum, Nijmegen

“Geen moment over twijfelen!”

De klik was er meteen. De dag zelf liep heerlijk relaxed. We hadden totaal niet door wanneer er gefilmd werd. Ontzettend bescheiden en het voelde alsof jullie 2 van onze gasten waren. Jullie klik met onze fotografe klopte ook gewoon, heerlijk op elkaar in spelen, ideetjes delen. Super samenwerking!’s avonds de Same-day Edit, Wauw wat gaaf! Heel veel complimenten gehad en door dit op Social Media te plaatsen kregen we veel positieve reacties. Toen was het wachten op de gemonteerde versie! Bij de begin beelden en muziek zit je al vol emotie te kijken. Wat is alles ontzettend mooi in beeld gebracht! Beelden waarvan je denkt is dit allemaal gebeurd??? Twijfel absoluut niet.

Pascal en Kim Redeker, Medemblik

“Professioneel gemonteerd”

Wij vonden het echt fantastisch om de film van ons trouwen terug te zien. Hij was zeer professioneel gemonteerd met goed gekozen muziek en sfeerbeelden. Het menu zag er mooi en overzichtelijk uit en de effecten en overgangen waren prachtig. Het is elke keer weer een genot om zo een perfect stuk werk terug te kijken!

Marco en Anita Lesmeister, Uithoorn

“Niets op aan te merken”

We willen je nog heel erg bedanken voor de supermooie dvd van ons huwelijk. Normaal gesproken heb ik altijd overal wel wat op aan te merken maar dit keer echt helemaal niets! En ook heel erg lief van de dvd’s voor onze ouders. Echt super bedankt!

Groeten Warner, Susan en Mik, Alkmaar

“Geweldig eindresultaat!”

Terwijl wij druk bezig waren met het voorbereiden van ONZE dag kwamen we Natasha tegen op verschillende trouwbeurzen.

We hadden meteen leuk contact en eigenlijk wisten we het wel: We wilden dat Natasha onze dag zou filmen! En we hebben geen spijt!!!!!!

Natasha heeft de hele dag alle mooie momenten vast gelegd.

Ze was er met leuke ideeën en een gezellige babbel.
Het eind resultaat is geweldig! 
Ondertussen hebben we hem al heel vaak gekeken met familie en vrienden en genieten wij keer op keer een van ONZE dag! Natasha ontzettend bedankt!

Groetjes Harry en Anita, Enkhuizen

“Tranen in mijn ogen”

Echt super hoe je de dvd voor onze trouwdag heb gemaakt.
We hebben enorm gelachen en ik moest echt zakdoekjes pakken voor de tranen in mijn ogen. Heel erg bedankt.

Liefs, Bas Berkhout en Judith Kooiman, Andijk

“Het juiste moment”

We hebben jouw aanwezigheid als videograaf op ons huwelijk als zeer prettig ervaren. Je bent vrolijk en maakt nergens een probleem van. Je hebt onze dag heel gevarieerd en professioneel in beeld gebracht en goed gelet op de kleine details.  Je stond eigenlijk altijd op het juiste moment op de juiste plek. We hebben de film inmiddels al een paar keer met een grote glimlach terug gekeken. Het was een mooie dag en die heb je goed voor ons vastgelegd.
Met vriendelijke groet,

Pieter & Anne-Lies Kouw-Steur, Amsterdam

“Zeker te aanbevelen”

We hebben de compilatie van de trouwfilm al meerdere keren met veel plezier bekeken.Vooral op de beamer weet je niet wat je ziet, erg gaaf! Ook erg leuke reacties gehad van vrienden en familie.
We gaan je zeker aanbevelen als er weer iemand gaat trouwen in onze omgeving. 
De mensen die al getrouwd waren kregen spontaan spijt dat zij geen trouwfilm hadden laten maken, haha!
We zijn echt super tevreden!

Sander en Marielle, Bussum

“Niets was te gek”

Bedankt voor de onwijs mooie film die je hebt gemaakt voor ons!

We zijn er onwijs blij mee, de film en de foto’s die we al hebben 
vullen elkaar goed aan.
Niets was voor jou te gek: van tot op je auto klimmen (nog zwanger ook!) om ons te filmen tot zelf de film bij ons thuis afleveren. In twee weken hebben we de film al bijna 10 keer gekeken, zo leuk en mooie vinden we de film! Je beleef de dag dan ook weer helemaal opnieuw! Nogmaals bedankt voor alles!!

Liefs Gerard en Petra Visser, Hoogkarspel

“Of je de dag weer beleefd”

We willen je graag bedanken voor de prachtige dvd van onze trouwdag. Iedere keer is het net of je dag opnieuw beleefd. Je weet ook de mooiste momenten eruit te pikken, ook van de andere mensen.Wij vinden ook mooi dat mijn oma er opstaat, want die is 2 maanden na de bruiloft overleden. Nogmaals bedankt voor het vastleggen van onze dag en we zullen je zeker aanbevelen bij andere bruidsparen.

Groetjes Jon en Dorien

“Zeker een aanrader!”

Ik wilde even doorgeven dat we ontzettende leuke reacties hebben gekregen op de trouwvideo.
Men heeft, zelfs zoveel maanden na dato, door de film weer helemaal de dag kunnen herleven.
Heel goed gedaan!
Ook vonden ze je aanwezigheid op de trouwdag erg prettig zeker een aanrader waard. Nogmaals bedankt en tot horens,

Groeten Doenja en Edwin, Alkmaar

“Uit zoveel ruwe beelden”

Op aanraden van White Weddings, weddingplanner Bianca Tool, hebben we gekozen voor Filmotie voor het maken van een reportage van onze bruiloft. Op de dag zelf kwamen ze met 2 personen filmen met professionele apparatuur. Ze hielden zich op de achtergrond en hadden toch constant de beste shots. Bij het zien van de DVD en Blu Ray film schoten we beiden direct vol.

Wat een verschrikkelijk mooie film met zulke mooie shots en wat kan Natasha goed monteren. Uit zoveel ruwe beelden die geschoten zijn zo’n mooie film maken die helemaal op mekaar aansluit. Chapeau! Ik zal echt iedereen aanraden een film te maken van de mooiste dag in je leven. Ik weet zeker dat deze film nog zoveel gedraaid gaat worden en met trots laten we deze aan iedereen zien!
Veel Liefs,

Niek en Lianne Knibbe, Hoofddorp

“Wauw!”

Jeetje ik heb natuurlijk ontzettend gehuild haha…
Na een gezellig gesprek bij haar thuis en het zien van een aantal voorbeeld filmpjes waren we nog meer overtuigd. Ze straalde zoveel spontaniteit en enthousiasme uit.

De aanwezigheid van Natasha hebben wij ervaren als zeer professioneel maar ook zeker heel gezellig. Alsof ze gewoon één van de aanwezige gasten was. Ook qua muziek, super! De juiste nummers bij de juiste momenten.

We zijn echt heel erg blij met hetgeen je voor ons gemaakt hebt en dit is een geweldige herinnering waar we nog vaak naar zullen kijken. Lieve Natas, ontzettend bedankt voor de mooie dvd.

Chantal & Oscar, Spijkenisse

“We zijn blij met onze film!”

Natasha zet precies de sfeer neer van onze trouwdag, voor ons een liefdevolle, romantische, en gezellige dag, alleen dan op DVD. 
Alles wat voor ons belangrijk was die dag staat erop, Natasha mist geen belangrijk moment en weet iedereen uit zijn schulp te trekken.
 En het is gewoon een super leuke vrouw, dus helemaal leuk om die op deze dag erbij te hebben. 
Een aanrader!
Met vriendelijke groet,

Dennis & Monica Laan

“Het voelde goed”

Wat heb je toch een juweeltje gemaakt! Een prachtige video, precies lang genoeg (zelfs voor een vage kennis blijft het nog leuk om te kijken), waarbij wij weer onze dag helemaal herbeleefde en een traantje weg hebben gepinkt.

Naast een fotoboek is het toch echt iets heel anders en zijn we blij dat we ook deze vorm van documentatie gekozen hebben! En dan gewoon nog de avond van te voren geregeld! Alleen dat al vonden we zo super.

Op de dag zelf was je er wel bij, maar het voelde goed en was zeker geen inbreuk. We hebben gewoon ook veel lol gehad! Helemaal goed, dus! BEDANKT!!!

Carl en Jantine Hagenhoek, Middelie

”Alles verliep lekker soepel”

Natasha hebben we aan het werk gezien op een bruiloft van vrienden. De manier van werken van Natasha sprak ons erg aan.
Al het contact is heel prettig verlopen en ook op de dag zelf verliep het allemaal lekker soepel. We hebben Natasha helemaal niet in de gaten gehad en dat was heel fijn. De uiteindelijke DVD is super.
Alles is naar onze wens uitgewerkt en het is heel mooi gefilmd. Het gevoel van de dag dat wij hebben komt helemaal terug in de film en dat is heel waardevol.

Liefs Mike en Lara, Haarlem

“Een goed gevoel voor sfeer”

Wij zijn heel erg blij met hoe je onze trouwdag hebt gefilmd!
De wensen die we hadden aangegeven qua sfeer van de dvd heb je goed weten te vertalen. Mooie plaatjes van de familie, de bloemen in de tuin, de blauwe lucht, de kleine leuke momentjes gevangen van onze mimiek en die van onze gasten. En ook nog onze muziek eronder gezet, met een goed gevoel voor timing en sfeer.

Op de dag zelf voelde het goed om jou om ons heen te hebben. We zijn heel tevreden en hopen dat je nog heel veel mensen blij gaat maken met je filmwerk!

Groetjes  Jon van Diepen en Sandra Duin, Zwaag

“Gezellig met het hele gezin!”

Met 2 kleine kinderen in het huwelijksbootje stappen is erg leuk maar wat zullen ze er zich later nog van kunnen herinneren? Zijn foto’s alleen wel genoeg?
Toen we met jou in contact kwamen op een trouwbeurs, vertelde je heel ongedwongen wat een video opname voor mooie toevoeging kan zijn op de fotoreportage. Dit was de oplossing die we zochten!

En wat zijn we nu blij dat je bij ons bent komen filmen! Naast dat we een erg gezellige en leuke dag hebben beleefd, met de nodige hilarische momenten, zijn we een fantastische huwelijksfilm rijker.

Een mooie overview van de dag met voelbaar de gezellige en ongedwongen sfeer die er heerste en gebeurtenissen die niet gevangen zijn in de lens van de fotograaf. De jongens vinden het prachtig om naar de film te kijken!

Natasha, nogmaals bedankt voor de geweldige trouwfilm. Mede door een andere montageopdracht hebben we je leren kennen als een gezellige, creatieve en kundige “videodame”.

Lieve groetjes, Dook, Suzanne, Joep & Teun, Heiloo

“Close-ups…”

De DVD is super goed gelukt hoor. Wij & de kids zijn er echt onwijs blij mee. Vooral de wijze waarop je de muziek verwerkt hebt vinden we top. Ook de verwerkte beelden van de bloemen, de close ups van onze vrienden en familie.. het is helemaal goed zo.

Nogmaals onwijs bedankt voor je flexibiliteit dat je op zo’n korte termijn voor ons huwelijk toegezegd hebt dat je kon komen filmen.
Groet en wie weet tot een volgende keer.. bij een huwelijk van vrienden ofzo (haha).. we zullen je i.i.g. promoten, dat mag duidelijk zijn..

Arjan & Nanda, Alkmaar

“Romantische en stijlvol”

De dag is precies zo geworden zoals wij het ons voorgesteld hadden. Een fantastische, romantische en stijlvolle dag met mooi weer. Maar wat gaat er ook veel aan je voorbij! Door de zenuwen en ook doordat je gewoon niet alles kunt mee maken op zo’n dag. Daarom is het zo waardevol om een film van je trouwdag te hebben.
Natasha heeft geweldig werk geleverd op de dag zelf en het monteren naar een mooie film. Alles staat er op! Als we de film terugkijken beleven we de dag weer helemaal opnieuw, zo blijven we voor ons gevoel altijd “pas getrouwd”!

Tessa en Ronald Bezier, Heerhugowaard

“Vol met mooie momenten”

Toen voor ons de grote dag in zicht kwam hebben we geen moment getwijfeld en meteen een afspraak met Natasha gemaakt.

En dat is een hele goede keuze geweest want wat is het een mooie DVD geworden, vol met mooie grappige en lieve momenten. Het is voor ons een fantastisch aandenken aan een geweldige dag.

De film heeft door het plotseling overlijden van de moeder van Annemarike, nog geen 2 maanden na onze trouwdag, onverwacht nog meer emotionele lading gekregen.
Wat zijn we blij dat we deze DVD hebben waar de hele familie nog opstaat. Voor ons een meer dan bijzonder document!
Natasha, bedankt!

Groeten Annemarike & Mark, Enkhuizen

“Films van hoge kwaliteit”

Tijdens onze voorbereidingen hebben we getwijfeld of we wel een video van onze trouwdag wilden laten maken. Uiteindelijk zijn we in contact gekomen met Natasha. Nadat we bij haar thuis voorbeelden hebben gezien van reportages die ze heeft gemaakt waren we om! Films van hoge kwaliteit, zowel in beeld als geluid, waarbij de eigen inbreng en ideeën niet worden vergeten.
Het uiteindelijke resultaat is een schitterende dvd die dusdanig lang duurt dat een ieder geboeid blijft kijken en zeker niet verveeld raakt.
Deze dvd is zijn geld meer dan waard! Een waardevolle herinnering die de komende jaren alleen nog maar waardevoller zal worden.
Natasha, nogmaals hartelijk dank!

Hartelijke groeten, Maisha en Roland

“Alles staat erop, en hoe!”

Bij veel bruiloften zijn, denk ik, de meeste voorbereidingen in handen van de aanstaande bruid. Zo was het bij ons in ieder geval. Mijn aanstaande vond alles wel goed, behalve… de videograaf! Dit zag de man die überhaupt elke camera ontwijkt helemáál niet zitten!
Uiteindelijk heb ik gewoon een afspraak gemaakt en Natasha heeft hem beloofd dat het heus wel mee zou vallen en dat je vaak niet eens door hebt dat zij aan het filmen is. Uiteindelijk ging hij overstag…

Ondanks dat we beiden niet graag in het middelpunt van de belangstelling staan hebben we ontzettend veel plezier gehad tijdens de fotoreportage; videograaf en fotograaf maakten er een feestje van. En inderdaad…je gaat zo op in elkaar dat je Natasha vaak niet eens doorhebt! Wat hebben wij genoten de hele dag en voor ons gevoel alles heel bewust meegemaakt.

Het voetbalspel, de zoensessie in de trouwauto, ons ‘van-voor-naar-achter-van-links-naar-rechts’-dansje, de lieve blikken van familie, de zangkunsten van de BABS en de grappige revues… Alles staat erop. En hoe!
En het grootste compliment… Mijn man is er ook helemaal weg van!
Natasha, bij deze heb je er dus niet één, maar twee fans bij!

Groetjes van Marcel en Paula Kenter, Venhuizen

“Echte herbeleving!”

We zijn ontzettend blij dat we Filmotie hebben gevraagd onze bruiloft te filmen en raden het zeker iedereen aan! We beleefden de dag na een aantal weken weer helemaal opnieuw bij het zien van de film!
Hartstikke bedankt voor het extra mooi maken van onze trouwdag en het bewerken van de DVD!

Groetjes Michelle en Wander, Purmerend

“De film wordt steeds waardevoller”

Na alweer meer dan een half jaar getrouwd te zijn, word de film die van onze bruiloft gemaakt is steeds waardevoller.
Denk dat we wel kunnen zeggen dat het een van onze beste beslissingen is geweest om de bruiloft te laten filmen.
Er is een prachtige compacte film van gemaakt, met een geweldige beeldkwaliteit en een door onszelf gekozen bijpassende muziek.
De reacties van onze vrienden, familie en kennissen waren super positief. Dit is een echte aanrader. Iets waar je je hele leven nog plezier van hebt. Mochten we het resultaat een beoordeling geven krijg je van ons alle vijf sterren!
Groetjes en nogmaals heel veel dank voor alles!

Liefs, Ruud en Stefanie Baas

“Het voelde heel veilig”

We willen je alvast heel erg bedanken dat je gisteren bij ons wilden zijn. We hebben een top dag gehad mede door jou aanwezigheid. Jouw aanwezigheid nam bij ons heel veel zenuwen en spanningen weg en gek genoeg voelde de camera heel veilig ipv eng ha ha.ik wil je voornamelijk bedanken voor de hulp bij het aankleden, Ketting die wat even scheef hing, hoepel die er uit vloog, Jij loste het heel snel en handig op.

Het voelde voor ons of we je al jaren kende.

Lieve Natasha en Sander nogmaals heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid op de mooiste dag van ons leven.
Heel erg bedankt,

Liefs Emile en Arabella, Santpoort

“Dingen die ons niet waren opgevallen”

Hartelijk dank voor de prachtige dvd/blue ray die Filmotie van onze trouwdag gemaakt heeft.
Elke keer als we de film bekijken (ook met vrienden en familie) voelt het als de dag van gister. Ook ontdekken we elke keer weer dingen die ons op de dag zelf niet waren opgevallen.

We raden iedereen aan om ook een videoreportage te laten maken van hun trouwdag omdat bewegende (levende) beelden een veel betere impressie van de dag geven dan alleen foto’s.
We trouwen natuurlijk maar 1 keer, maar anders hadden we je er zeker weer bij willen hebben!

Fokke en Jolijn, Bovenkarspel

“Dat echt alles er op staat”

Wij willen je graag nog even bedanken voor de mooie video die je voor ons gemaakt hebt, we zijn d’r echt heel erg blij mee!
We hebben de hele dag amper door gehad dat Sander aanwezig was. Het was wel leuk dat we de film gingen bekijken
dat je dan toch ziet dat echt alles d’r op staat.
Wij willen Filmotie dan ook zeker aanraden bij andere bruidspaartjes.

Nogmaals Bedankt!

Groetjes van Martijn & Yvonne , Spanbroek

“Dat dit niet mocht ontbreken”

Natasha haar promo-materiaal sprak mij gelijk aan en zij zelf is ook een erg gezellige verschijning. Dus thuis heb ik het gelijk aan mijn man voorgelegd. Hij was echter iets minder enthousiast omdat hij niet echt zat te wachten op een camera die op een van de spannendste dagen van je leven continu op je gericht staat.

Toch heb ik toen een afspraak met Natasha gemaakt om bij haar naar wat voorbeelden te kijken. Vanaf dat moment werd het ons allebei duidelijk dat dit niet mocht ontbreken aan onze dag. Ze weet precies waar ze moet staan en wat ze moet doen. Natasha is erin geslaagd om alle emoties, alle leuke momenten, alle lieve familie, vrienden en de hele sfeer vast te leggen.

De dvd wordt regelmatig bekeken door onze familie en vrienden en ook wij zelf pakken hem regelmatig uit de kast. Hij blijft ook gewoon zo leuk! Wij hadden deze extra herinnering niet willen missen en we zouden bijna zeggen dat het verplicht moet worden met bruiloften!

Erik Buijs en Britt Zomer Buijs, Purmerend

“Er zit veel humor in”

Súper bedankt voor de mooie filmreportage. Het is een mooie film geworden met leuke verrassingselementen. We hebben erg om de film moeten lachen. Er zit veel humor in. En daar houden wij wel van. We kunnen terug kijken op een fantastische dag. Nogmaals bedankt voor je aanwezigheid.

Groetjes, Armand, Jantine en een knuffel van onze lieve kleine Rosa uit Grootebroek.

“Trouwplannen?”

Ga meteen op zoek naar een videograaf! Het was een van de eerste stappen van de voorbereiding op onze trouwdag die wij deden. Wat is er veel tijd in de film gestoken, ze heeft er echt iets moois van gemaakt, iets waar wij als redelijk ervaren videobewerkers ontzettend trots op zijn.
Natasha, dankzij jou kunnen wij deze dag steeds opnieuw beleven. Wij kunnen dit iedereen aanraden!

Groetjes Thijs en Miranda Paree, Venhuizen

“Geen standaard bruiloftsvideo”

We willen je nogmaals bedanken voor de prachtige video die je hebt gemaakt van onze bruiloft. Een geweldige dag die in een relaxte sfeer verliep.Geen standaard bruiloftsvideo, maar één met humor en onze stevige muziek. Ook de omgang met Milou ( ons bruidsmeisje van 3 jaar ) was geweldig, waardoor Milou spelenderwijs voor leuke en spontane beelden zorgde.

We krijgen van iedereen complimenten over de video, die eigenlijk voor jou bedoeld zijn. We zijn blij dat we het monteren van de video toch aan jou hebben over gelaten. De gemonteerde stukjes, achtergrond muziek en de afwerking van de dvd, helemaal van deze tijd.

Bedankt! Barry en Linda Schoutsen, Ursem

“Blij en ontroerd”

Wat zijn wij ontzettend blij en ontroerd door de prachtige dvd!! We wisten echt niet wat we zagen en hebben echt met zn allen met tranen zitten kijken en luisteren! Dit overtreft echt onze verwachtingen. Echt super bedankt voor dit prachtige resultaat! Nadat ik gekeken had voelde het echt even als een bevestiging dat het echt allemaal zo speciaal was. Je hebt zo een ontzettend goed gevoel voor timing en oog voor detail, zoals je de juiste stukken tekst uit liedjes bij precies de juiste stukjes film zet…

Echt ongelooflijk! En dan de details die voor ons zo van betekenis zijn (die we je niet eens verteld hadden..) dat je dat ook precies hebt aangevoeld vind ik heel bijzonder… Je beleeft de dag helemaal zoals deze was! En je ziet echt dat mensen je niet eens door hebben gehad. Je geeft mensen hiermee zoveel moois in handen en dat moet je zeker doorzetten…!! Nou Natasha, nogmaals helemaal super zo!!!!! O,ja… wij zullen je aan een ieder aanbevelen hoor!!!

Joyce Loos en Martijn, Avenhorn

“Een heel dierbare herinnering”

Wij kijken met heel veel plezier op deze dag terug. Dit mede vanwege de waanzinnige dvd die jij voor ons gemaakt hebt. Wij dachten dat een videograaf niet nodig zou zijn, omdat deze dag toch wel in ons geheugen gegrift zou worden. Als we nu echter terug kijken is die dag omgevlogen, al genoten we er geweldig van. Dat blijkt vooral uit de dvd die jij voor ons hebt samengesteld. Een compilatie van 25 minuten die de dag van  s’ochtends vroeg tot de borrel fantastisch weergeeft, met prachtige muziek eronder.

Onze kinderen, die normaal gesproken toch altijd even de kat uit de boom moeten kijken, waren meteen met jouw aanpak vertrouwd, wat heeft geleid tot prachtige beelden. De door jouw gemaakte dvd is voor ons echt een heel dierbare herinnering aan onze trouwdag. Wij zijn er in ieder geval erg blij mee.

Groeten van Jacco, Gea, Dan en Janna, Hoorn

“An amazing videographer!”

Natasha! What an amazing person and an amazing videographer!!!Natasha really made our wedding special, with her amazing personality and easy going manner it was just so refreshing and enjoyable. She caught all the “action”, and edited the video in the most professional way. Natasha was also so quick and easy to communicate with both before and after the wedding.A true pleasure to deal with and have at our wedding, not even the slightest question that we will be using Natasha whenever we need a professional again!

(Rabbi) Shmuli and Mushka Lent, New York, USA

“De montage is super”

We willen je graag bedanken voor de fantastische dvd die je voor ons hebt gemaakt.
Je advies vooraf, de samenwerking op de dag zelf en de uiteindelijke montage is super. We zijn blij dat onze bijzondere dag op deze manier door jou is vastgelegd.

Jos en Tamara Koopmans, Abbekerk

“Het hele totaalplaatje”

We vonden het super dat alles zo goed en duidelijk op beeld staat. Wij kijken er nu nog steeds veel op terug en vooral als we het aan anderen laten zien blijven we kijken. Het hele totaalplaatje: muziek, foto’s, teksten en de mooie beelden, is gewoon super om te zien.

Natas, Bedankt.

Groetjes en Liefs Jeffrey en Marleen Pronk, Hoogwoud

“Fantastisch vastgelegd”

Je hebt onze grote dag op een fantastische manier vastgelegd. We zullen hier nog heel vaak en met veel plezier naar kijken. Bedankt voor alles!

Liefs, Michiel en Mirella, Bibi en Ties

“Many different angles”

Natasha did a great job in making our wedding video; the footage she took included many different angles and was very comprehensive, and she responded very well to our editing requests. We would definitely recommend a videographer, and Natasha Hille in particular, for your wedding!’

Thank you for the very original rompertje and card for baby Joseph Erik! He will soon be big enough to wear it, as he’s growing very fast!

Sylvia and Michel Zeeni, Amsterdam

“Een heel kostbaar bezit”

Bij deze willen wij ook graag een berichtje achterlaten op jouw site!!
Want wat heb jij een prachtige film van onze O, zo belangrijke trouwdag gemaakt, een film met zoveel mooie momenten en vooral ook de emotionele momenten. De film maakt dat je DE DAG gewoon nog een keer herleeft en dat is zo mooi!!

Al onze dierbaren staan er wel een paar keer op en dat is een heel kostbaar bezit wat je voor altijd op beeld en geluid hebt, we hebben de film al vaak gezien maar elke keer komen de zakdoekjes weer tevoorschijn ZO MOOI!!!

Lieve Natasha, heel erg bedankt en we hebben een onwijs gezellige dag samen met jou gehad!!!

Liefs Jack en Mariska Stam, Nibbixwoud